Getting Started > Technical Support/Testing

Post glitch?

(1/1)

PlaymoGuardian:
Hello to whom it may concern, I just noticed yesterday (so I donít know how long itís been happening) that when I post a reply my post count remains stuck at 79. This is not a big deal or problem so no rush in finding a solution, but I thought a moderator might like to know if there is an issue. I have no idea the length of time this has been occurring. Iím only certain itís been 79 for at least a few posts because my OCD doesnít find 79 to be an appealing number, and apparently that is where Iím stuck. Itís really quite laughable, especially if you donít have OCD ; ) ...anyway, that is all.

PlaymoGuardian:
Of course, the moment I post this, the number changed to 80. So, that is bizarre considering I watched the number stay at 79 through multiple posts, and now it updated by one just for the sake of a bizarre form of irony. I donít even understand how that makes sense since I literally watched it stay at 79 for multiple posts, so for it to only update by 1 just compounds my confusion. Either way I suppose this topic is equally irrelevant and confounding...

Sylvia:
Posts in the Playmo-free Zone boards are not counted in your tally, so that might be why you were ďstuckĒ for a little while.  ;)

PlaymoGuardian:
Perhaps that is a great explanation! I donít recall for certain if thatís where I was posting when it seemed to happen, but sounds good to me! Thanks!

Macruran:
Yes that's it, it's come up before. And 79 is an awesome number, at least I recall that year being good, maybe that was even the year I got my first klicky (the McDonalds sheriff)  O0 :bunny:

Navigation

[0] Message Index

Go to full version