Author Topic: Trouble? With Pms...  (Read 1458 times)

Offline WarriorOfToys

  • Wargaming Fanatic
  • Playmo Master
  • *****
  • Posts: 4547
  • Gender: Male
    • Come check out my Playmobil movies!
Trouble? With Pms...
« on: February 21, 2010, 19:14:48 »
Hello everyone.
I am wondering if my pms are working properly.
I think that others get my messages, but after I send a message to someone if I go to my outbox it says, "No messages..."
However I know that it worked because I get replies back form the people I pmed... but im never sure...
:help:
Steck is BACK! <:>

Offline Bill Blackhurst

  • Playmo Master
  • *****
  • Posts: 6158
  • Gender: Male
Re: Trouble? With Pms...
« Reply #1 on: February 21, 2010, 19:52:45 »
At the bottom left side of your PM click on "Save a copy to my mail box"
you can change this to be permanent in your profile section. When you activate this option, you can go to your "sent messages" file & your correspondence will show up!
  Forget about all of the other stuff,....all we need is the reintroduction of the 3526 Fire Engine!

Offline WarriorOfToys

  • Wargaming Fanatic
  • Playmo Master
  • *****
  • Posts: 4547
  • Gender: Male
    • Come check out my Playmobil movies!
Re: Trouble? With Pms...
« Reply #2 on: February 21, 2010, 21:32:31 »
Thanks Bill!!! :wow: :wow: :wow:
Steck is BACK! <:>

Offline Bill Blackhurst

  • Playmo Master
  • *****
  • Posts: 6158
  • Gender: Male
Re: Trouble? With Pms...
« Reply #3 on: February 21, 2010, 22:24:10 »
Anytime  :)9!
  Forget about all of the other stuff,....all we need is the reintroduction of the 3526 Fire Engine!